Uncategorized

Játszási esélyek, futballinformációk, választások és élő értékelések

A Bills-Chiefs valójában lekerült a vadonatúj SuperBook paneljéről, miután a Chiefs-Packers kirúgott ma estéről. A komplett 47,5-re emelkedett, hogy segítsen neked 48,5-öt, amelyekben a belépés és a pénz a dos/1 változatban van a More-hoz. A végösszeg 40,5-nél nyitott, a vadonatúj néhány nap nagy részét a 40-ben töltöttük, és szombat késő este vissza lehet menni 40,5-re. A teljes nyitvatartás a 46-ban, a 47-es év elején csúcsosodott ki a legújabb nap folyamán, már vasárnap estek.

  • A friss, látszólag rövid, széles kört közvetlenül a friss Saintsre tesszük, hogy segítsünk valós időben folytatni a rájátszásról szóló álmait.
  • Vikings QB Josh Dobbs Amikor a TD (+185) messze a legtöbb valutát kapja.
  • Az új Anglia (0-step one SU és lehet, hogy ATS) kiszúrta Philadelphiát 16-0-s direkt első negyedben, majd visszapattanva, hogy megtegye a meccset.
  • A végösszeg ráadásul futásban van, a 49,5-től kezdve, így a szombati nap miatt 46-ot meghosszabbíthat, és a korábbi 46,5-re megszerzése érdekében.

Egy jó, első lépés.5 Houston Texans esélytelenebb fogadni a győzelmet, amikor veszít az 1-ről, döntetlen, ellenkező esetben nyer. Megvitatjuk, mely és más népszerű fogadásokat, valamint tippeket fogunk fogadni olyan nagy eseményekre, mint a Super Pan és a gyakori NFL-hendikep tippek. Az NFL-címekkel rendelkező csapat a Green Bay Packers, összesen 13 bajnoki címmel.

Game bookers sportfogadási bónuszkód – Nfc keleti szerencsejáték esély

A Cardinalshoz való Day cuatro párosításuk után alaposan utána fog járni, de a közelmúlt történelme a friss Rams-ot részesíti előnyben. Talán ezt mondva a fogadók korábban -7-re tolták a legújabb Eagles of Eagles-t, hogy -7,5-re a Thursday Night Footballnál. A teljes értékű 48,5-től 44-ig terjed, amelyeknek majdnem a 2. lépése/1. lépése és a pénz majdnem a 3./1. lépése van a More-hoz.

Hogyan nyerjünk valutát a sporteseményekre

Alternatív megoldásként megteheti a házi feladatot, és kipróbálhat néhány game bookers sportfogadási bónuszkód játékoldalt, mielőtt gondosan eldönti, melyik webhely lesz az Ön számára jellemző a fogadási tevékenységekre. A legtöbb webhely az abszolút minimális függőséget 5 dollártól kapja, különben tíz dollártól, nagyon vállalva egy számlát, és megnézni, mit kínál most a játékoldal, meglehetősen olcsóbb. Bár ez a pénzvonal, egyébként pont-hagyományos fogadások lenyűgöző helyettesítője, az esélyek biztosítják, hogy nehéz sok pénzt keresni. Mindazonáltal, ha több, mint/alacsonyabb fogadást adunk hozzá, hogy párbajtsunk, az nagyban növeli az értéküket. Valójában ez a legegyszerűbb az NFL fogadási alternatívái közül.

A Seattle Seahawks a Tennessee Titans ellen esélyes

game bookers sportfogadási bónuszkód

Több mint fele a legújabb You.S. Az internetes fogadásokon legalizált funkciókat, és a követeléseket évente egyre gyakrabban rögzítik. Miután kiértékeltük a legjobb NFL-játékos internetes oldalakat, az egyik legjobb lehetőség a FanDuel Sportsbook. A FanDuel szinte minden városi területen beéri, tempo the. Lehetséges, hogy a legtöbbet hozhatja ki a pénzügyileg megtérülő promóciókból, és határidős téteket köthet az előnyös lehetőségből, minden bizonnyal más kiváló szempontokból.A játékos kellékének jó példája lehet Patrick Mahomes fogadása annak érdekében, hogy a játékon belül több mint 245,5 passzolt yard legyen. Amikor a Mahomes 246 vagy több méterrel ül, Ön nyeri meg a fogadást.

Beszéljen a főiskolai vagy egyetemi tevékenységekről

Hozzáadhat egy pénzvonal-választást, egy teljes választási lehetőséget és egy személyre szabott fogadást pontosan ugyanarra az online játékra egy kiváló, pontosan ugyanolyan videojáték-parlay-ben, de ismét a párosítás minden lábának meg kell találnia, hogy megnyerje azt. . Például, tegyük fel, hogy kiváló párosítást csinálsz néhány NFL pénzvonallal. A vadonatúj Los angeles Rams meghódítja a legújabb Detroit Lionst -180-as esélyekkel, és a környezetbarát Bay Packers -135-ös esély mellett legyőzi a vadonatúj Dallas Cowboyst. Miután ezt a két tétet feltetted 1 parlay sneak-re, az esélyed, hogy a fogadásod körülbelül +171 lesz. A Rams-nak és a Packers-nek is nyereményre van szüksége a párbajhoz, hogy segítsen pénzt szerezni.

Ha egy kiváló felfrissülésre vágyik, a prop tétek a nagyon élvezetes fogadások közé tartoznak, amelyeket a piacon megtehet. Tipikus példája a nagyszerű fogadásnak, hogy ki működik a legelső felhasználóként, hogy kiváló touchdownt szerezzen a játék címében. A Cowboys számára egy olyan kellékválasztást láthat, akinek lehetősége van birtokolni Dak Prescottot, hogy minél előbb megszerezze, és fogadni tudjon a megállóhely kiválasztására a korai szakaszban. Ahhoz, hogy készen álljon arra, hogy az NFL sportfogadók eredményeként fogadja a fogadást, akkor is részt kell vennie abban, hogy fontolja meg egy jó csapat égési jelentését, amely csak egy NFL online játékra fogad. Például, ha a The new England Patriots a Coloradóban a legújabb Dallas Cowboysra készül, és lehet, hogy Dallas pénteken egy kis kedvenc, akkor kísértést érezhet, hogy Dallasba szorítsa be magát. A Bay area és a Detroit is a legjobb négy között végzett a legújabb ligában a normál szezonokon belül minden videojáték versenymérőjében, így az óra az éjszakákon ketyegni fog.